Efficiënter aan de slag? Deze 7 online tools besparen je een pakje tijd.

Het leven als ondernemer? Te weinig tijd, te weinig slaap en nog zoveel werk voor de boeg. Kortom: druk, druk, druk. Logisch, er vallen heel wat verantwoordelijkheden op je schouders. Gelukkig bestaat er een karrenvracht aan online tools waarmee je een pak tijd kan winnen. Hoera, da’s minder stressen en tegelijk kosten besparen: win-win-win!

1. Asana

Een onderneming en een rompslomp zijn geen geslaagd huwelijk. Toch stap je ’s avonds nog met een overvolle mailbox de auto in, terwijl je die deadline voor morgen amper kan halen. Met Asana kan het anders. Deze tool helpt je om al je taken te centraliseren, in te plannen en af te stemmen op het juiste tijdstip. Taakje klaar? Vink af en geniet van vliegende eenhoorns, narwals of zeepaardjes over je scherm.

2. Instapaper

Als ondernemer wil je steeds op de hoogte blijven van wat er zich in je leefwereld afspeelt. Maar natuurlijk kom je net die interessante online artikelen tegen wanneer je er geen tijd voor hebt. Met Instapaper sla je deze artikelen handig op, zodat je ze kan lezen wanneer je er wel tijd voor hebt.

3. Mint

Hoe handig zou het niet zijn mocht je altijd en overal een een miniboekhouder op zak hebben? Mint neemt die taak voor zijn rekening. Met deze app maak je overzichtelijk budgetten op, hou je uitgaven bij en krijg je tegelijk inzicht in hoe je verder kosten kan besparen. Eindelijk een gaatje vrij om het loon van je accountant te bespreken.

4. Headspace

Tijd winnen kan ook gewoon door eventjes tijd te verliezen… Klinkt tegenstrijdig? Toch niet, want een barstensvol hoofd belemmert juist onze productiviteit en creativiteit. Met de app Headspace maak je even ruimte vrij voor minder stress en meer concentratie. Tien minuten waarbij je volledig gefocust bent op je ademhaling, lichaam en omgeving. Wedden dat je er rustiger van wordt!

5. Plantsome app

Een drukbezet ondernemer durft al eens de bloemen vergeten water te geven. En wat is er nefaster voor de arbeidsvreugde dan verwelkte planten op de bureau? De Plantsome app helpt je gelukkig met herinneren welke wanneer water moeten krijgen. Zo voorkom je eenvoudig dat je werkplek transformeert in een verlepte jungle.

6. bringr

Natuurlijk kan bringr niet ontbreken in dit lijstje. Een pakje bezorgen was nog nooit zo makkelijk geweest. Maakt niet uit of je nu je zelfgemaakte babykleren, bloemen voor je minnares of een koersfiets wil versturen. Bringr brengt jou en een chauffeur in je buurt bij elkaar. Jij beslist waar en wanneer alles wordt opgepikt en geleverd. Bovendien kan je je levering van begin tot eind volgen.

7. Waze

Zelf vaak onderweg? Fingers crossed dat je niet in de file terechtkomt. Je hebt wel betere dingen te doen dan je tijd te verslijten in de auto. Gelukkig is er Waze, de ideale app voor onderweg. Naast files brengt Waze je op de hoogte van politiecontroles, camera’s, rode lichten, flitsers, brandstofprijzen … Daarnaast geeft de app continu de snelste route naar je bestemming.

Interesse?

Laat je telefoonnummer of e-mailadres achter en iemand van bringr team neemt contact met je op.

Benieuwd naar bringr? Ga van start en verzend vandaag nog je eerste pakje.

  • Download in de App store
  • Ontdek het op Google Play
  • Verkrijgbaar op desktop