bringr bezorgt Brusselse Boco-bokalen bij bewuste Bourgondiërs

Verfijnde gerechten, geïnspireerd door sterrenchefs en geserveerd in een bokaal. Klinkt misschien vreemd, maar bij Boco in Brussel is het dagelijkse kost. De smakelijke, gezonde maaltijden vliegen er in de Louizalaan als zoete broodjes over de toonbank. “Dankzij bringr hoeven fijnproevers niet per se meer tot bij ons te komen om te kunnen genieten van onze sterrengerechten”, klinkt het bij manager Quentin Vandenbulcke.

 

Het Boco-restaurant in Brussel ligt ten noorden van Ter Kamerenbos. “We zijn niet toevallig middenin deze bruisende winkel- en zakenwijk gevestigd. Onze klanten zijn voornamelijk zakenmensen die in de buurt werken en bewust op zoek zijn naar een gevarieerde, seizoensgebonden maaltijd. Een snelle hap die ze bij ons kunnen nuttigen, maar evengoed makkelijk kunnen meenemen”, verduidelijkt Quentin het idee achter Boco.

Verschillende leveroplossingen

Intussen leveren ook bringr-chauffeurs al een paar maanden Boco-bokalen aan huis. “Het gaat vooral om grotere bestellingen die we ruim op voorhand online binnenkrijgen. Voor kleine, snelle leveringen dichtbij doen we een beroep op de fietskoeriers van Parcify. Voor de iets verdere leveringen brengen we onze sterrengerechten zelf per scooter tot bij de foodies.”

Snelle en goedkopere oplossing

“Begin dit jaar lanceerden we een ander restaurantconcept in Vilvoorde. We schakelen bringr nu ook regelmatig in voor leveringen naar en tussen beide restaurants. Ervoor gebruikten we een andere service, maar bringr bleek toch een goedkopere oplossing te zijn. Bovendien vinden we telkens heel snel een bring-chauffeur die voor ons de baan op kan.”

Tegen een kleine meerprijs

De vergoeding die bringr aanrekent vindt Quentin conform de markt. “Het is een correcte prijs die we niet zomaar doorrekenen aan onze klanten. We nemen zo’n 70 à 80 % van het bedrag voor eigen rekening. Dit is voor ons de ideale oplossing. Kortom, niet alleen interessant voor onze portefeuille, maar ook voor die van onze klanten”, aldus Quentin.

Flexibel, klein team

“Jullie zijn met niet zoveel werkkrachten, hé binnen bringr”, merkt Quentin ons op. “Maar we zijn wel fan van jullie aanpak: kort op de bal, transparant en flexibel. Als er al iets fout loopt, zoeken jullie meteen mee naar een oplossing. En krijgen we ook effectief een bringr-medewerker aan de lijn. Allesbehalve een logge machine dus.”

Ook op zoek naar een betaalbare manier om je producten te laten leveren? Contacteer ons.

Interesse?

Laat je telefoonnummer of e-mailadres achter en iemand van bringr team neemt contact met je op.

Benieuwd naar bringr? Ga van start en verzend vandaag nog je eerste pakje.

  • Download in de App store
  • Ontdek het op Google Play
  • Verkrijgbaar op desktop