6 tips voor een vlotte bringr-match

 
Tip 1: Indien mogelijk, geef je aanvraag zo vroeg mogelijk op voorhand in

Wil je op zondagochtend iemand verrassen met een ontbijtje geleverd aan huis? Geef je aanvraag dan in op het platform van zodra je de details kent. Dat verhoogt de kans dat we een chauffeur vinden die je verrassing netjes op tijd op zijn bestemming kan afleveren.

Tip 2: Hou rekening met spitsuren

Denk eraan dat leveringen tijdens spitsuren iets langer onderweg kunnen zijn. Maakt het voor een welbepaalde levering niet echt uit of ze om 9u of om 11u afgegeven wordt? Geef dan een zo breed mogelijk tijdslot op. Dit maakt het gemakkelijker voor de  bringr-chauffeurs om aan je aanvraag te voldoen, en verhoogt dus je kans op het vinden van een bringer.

Tip 3: Vermeld eventueel waar de chauffeur kan parkeren

Een pakje midden in ’t stad laten bezorgen? Klinkt als een opdracht voor bringr! Jammer genoeg is parking vinden er soms geen pretje. Laat de chauffeurs weten of ze bijvoorbeeld even bij de buren kunnen parkeren, in een garagebox vlakbij of vlak voor de deur … Vermeld deze info bij de beschrijving van je levering. Chauffeurs kunnen zo met een gerust hart jouw rit aanvaarden.

Tip 4: Omschrijf zo goed mogelijk wat je wil verzenden

Een voordeel aan bringr is dat je pakje niet hoeft te voldoen aan specifieke afmetingen of gewichten. Het helpt echter wel om bij je aanvraag een duidelijke omschrijving mee te geven van wat je wil verzenden. Voeg er eventueel ook een foto aan toe. Zo kan de chauffeur inschatten of hij je goederen al dan niet kan vervoeren.

Tip 5: Grote levering? Wees er op tijd bij

Hoe vroeger je een grote levering aanvraagt, hoe meer kans je hebt om een chauffeur te vinden. Niet iedereen is er bijvoorbeeld op voorzien om 10 bakken drank te leveren.

Tip 6: Een vriendelijke groet motiveert

Hoe meer leveringen je via bringr aanvraagt, hoe sneller je matcht met bringr-chauffeurs. Ze aanvaarden graag een levering van een verzender die ze al kennen en waar ze een positieve ervaring mee hadden. Spreek je hen bovendien vriendelijk aan, dan zijn ze des te meer gemotiveerd om je ook in de toekomst te helpen.

Kortom, geef bringr-chauffeurs de nodige details. Dan zorgen zij voor een vlotte ophaling en levering. Laat ze niet wachten en begroet ze gerust met een glimlach. Wedden dat je snel verkocht zal zijn?

Interesse?

Laat je telefoonnummer of e-mailadres achter en iemand van bringr team neemt contact met je op.

Benieuwd naar bringr? Ga van start en verzend vandaag nog je eerste pakje.

  • Download in de App store
  • Ontdek het op Google Play
  • Verkrijgbaar op desktop